Be ready for the

Utrecht Physics Challenge

— 6 mei 2017 —

Utrecht Physics Challenge

Een evenement georganiseerd door EMMMEPH, de Universiteit Utrecht en A–Eskwadraat

Een dag, twee simultane delen: het Physics Festival op het Domplein, voor iedereen, en de Student Challenge, in het Academiegebouw, specifiek voor natuurkundestudenten.

De Utrecht Physics Challenge is een gloednieuw natuurkunde-evenement georganiseerd door het Departement Natuurkunde van de Universiteit Utrecht (EMMEPH) en studievereniging A–Eskwadraat. Op 6 mei zullen we natuurkunde vieren, promoten en uitvoeren in hartje centrum van Utrecht.

Iedereen is hiervoor uitgenodigd! Natuurkunde-studenten van elk niveau zullen tegen elkaar strijden tijdens de Student Challenge. Hiervoor is er een professionele app ontwikkeld speciaal voor dit evenement die alle punten registreerd die worden verdiend tijdens de vele interactieve lezingen in het Academiegebouw of tijdens het verkennen van het Physics Festival op het Domplein. Het Physics Festival is de plek waar studenten, professors en geïnteresseerde niet-natuurkundigen elkaar zullen ontmoeten: het is open en gratis voor iedereen! Adembenemende experimenten, spannenden spellen, spectaculaire shows, heerlijk eten en een panel van bijna al-wetende experts zullen van zaterdag 6 mei een onvergetelijke dag maken!

Relive the event

Watch the photos taken on the 6th of May!

Bent u geïnteresseerd in het sponsoren van dit evenement? Wilt u met een wetenschappelijke festivalact meedoen? Wilt u samenwerken? Of hebt u andere vragen? Aarzel dan niet om in contact te komen met ons!
Het Physics Festival

Word een natuurkundige voor een dag! Kom langs bij een fantastisch natuurkundefestival vol met spectaculaire experimenten, verassende shows, spannende spellen en meer natuurkundeleuks. Krijg jij het antwoord op al je brandende vragen?

  • Voor iedereen!
  • 10:00 – 19:00
  • Domplein, Utrecht

Meer over het Physics Festival

 

De Student Challenge

 

Woon interactieve lezingen bij van topsprekers van over de hele wereld, verken het spectaculaire Physics Festival, verzamel allerlei achievements en verdien punten in de app, om zo snel mogelijk naar het volgende level te gaan. Word jij de winnaar van de Challenge?

  • Voor natuurkundestudenten van elk niveau
  • 10:30 - 22:00
  • Academiegebouw & Domplein, Utrecht

Locatie

In hartje centrum van Utrecht

De Student Challenge zal plaatsvinden in de Aula van het Academiegebouw, Domplein 29, in het centrum van Utrecht. In de schaduw van de Dom zal het Physics Festival het Domplein omtoveren tot een bruisend festival.